Fotbalistul echipei CFR Cluj, Ciprian Deac, a declarat sâmbătă seară că îi pare rău de eşecul din Supercupa României, dar acum el şi colegii săi trebuie să se gândească la confruntarea cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne pare rău că am pierdut, era frumos să începem cu dreptul. Dim acest moment gândurile noastre trebuie să fie la meciul de marţi. Nu este foarte uşor, ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest trofeu. În fotbal sunt şi înfrângeri, dar e important să te ridici. Ne aşteaptă o partidă foarte grea, Astana este o echipă foarte bună, jucăm pe teren sintetic, căldură mare… Va fi o luptă. Nu e nevoie de VAR. Arbitrajul a fost cum a fost. Datoria mea e să-mi analizez jocul meu. De mâine toate gândurile trebuie să ne fie spre meciul de marţi. Dacă nu ne gândim departe atunci de ce ne mai prezentăm? Obiectivul clubului e să accedem în grupele unei cupe europene”, a spus Deac la Digi Sport.

El a precizat, referitor la faptul că George Ţucudean a jucat doat pe final, că atacantul a avut ceva probleme şi nu este refăcut total. Deac a menţionat că la CFR Cluj titular este cine munceşte cel mai mult.

Formaţia FC Viitorul, deţinătoarea Cupei României, a câştigat, sâmbătă, Supercupa, impunându-se cu scorul de 1-0 (0-0) în faţa campioanei CFR Cluj, pe stadionul Ilie Oană, din Ploieşti. Pentru echipa constănţeană este primul astfel de trofeu.

Golul a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86, cu un şut spectaculos din afara careului.

Pentru CFR Cluj urmează partida din deplasare cu Astana, în data de 9 iulie, în prima manşă a turului I preliminar al Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.