Poliţiştii din Vrancea au urmărit, aproximativ 17 kilometri, un autoturism al cărui şofer nu a oprit la semnalul agenţilor, fiind trase câteva focuri de armă. Individul urmărit era băut şi nu are permis de conducere.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit IPJ Vrancea, în jurul orei 02.45, poliţişti din cadrul Serviciului Rutier au urmărit un autoturism, de pe raza localităţii Urecheşti până pe o stradă din municipiul Focşani, pe o distanţă de aproximativ 17 kilometri. 

Bărbatul aflat la volan nu a oprit la semnalele poliţiştilor, iar mai multe echipaje au pornit în urmărirea sa. Pentru oprirea autoturismului au intervenit două echipaje de Poliţie Rutieră şi trei de Ordine Publică, folosindu-se, totodată, şi armamentul din dotare.

Autoturismul a fost oprit într-un final, bărbatul de 30 de ani aflat la volan fiind testat cu aparatul alcooltest. La testare, a rezultat o alcoolemie de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. În plus, poliţiştii au stabilit că bărbatul nu deţine permis de conducere. 

Nicio persoană nu a fost rănită în timpul intervenţiei. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.