Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a anunţat, joi, că stadiul fizic de execuţie al centurii Bacăului, parte din Autostrada Moldovei, a ajuns la 30%, oficialul declarându-se mulţumit de cum se munceşte pe şantier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi directorul general CNAIR, Narcis Neaga, au verificat, joi, stadiul lucrărilor la varianta ocolitoare a municipiului Bacău, parte a Autostrăzii Moldovei.

În urma verificărilor la faţa locului, ministrul Răzvan Cuc a constatat că datorită mobilizării antreprenorului, lucrările avansează rapid fapt ce va contribui la finalizarea acestora înainte de termenul contractual.

„Perioada de proiectare trebuia să se termine pe 24 iulie. Iată că noi astăzi avem stadiu fizic de execuţie de 30%. Am spus tot timpul că vom grăbi procedura de implementare a obiectivelor de investiţii. La fel s-a întâmplat şi la Drumul Expres Craiova-Piteşti unde tot acest antreprenor român are lotul 2 - am fost săptămâna aceasta şi am decis că vom ataca în primă fază centura de la Balş - a devansat termenul de proiectare cu şase luni. Dacă cineva vrea într-adevăr, se poate. Acest lucru este de felicitat. Îmi amintesc că pe 15 martie când am fost aici, după ce am plecat de pe şantier, toată lumea a vuit în presă că şi-a luat Umbrărescu utilajele şi a plecat. Iată că cei care atunci ţipau şi spuneau că s-a făcut doar de faţadă şi că de fapt nu se munceşte, pot să vină ei acum şi să spună dacă se munceşte sau nu!”, a precizat Ministrul Răzvan Cuc, într-un comunicat.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.