Traficul rutier este blocat, joi, pe DN 51A, în zona localităţii Viişoara din judeţul Teleorman, unde o basculantă care transporta pietriş s-a răsturnat. În urma accidentului, şoferul autovehiculului a fost rănit, fiind transportat la spitalul din Zimnicea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, accidentul a avut loc, joi dimineaţă, pe DN 51A, în zona localităţii Viişoara, acolo ajungând două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Zimnicea, cu o ambulaţă SMURD şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor.
 
În urma accidentului, în care o basculantă încărcată cu balastru s-a răsturnat, a fost rănit şoferul, în vârstă de 44 de ani. El acuza dureri la un picior şi la cap, el fiind preluat, conştient şi cooperant, de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor şi l-a transportat la Spitalul Orăşenesc Zimnicea pentru investigaţii medicale amănunţite.
 
FOTO: ISU Teleorman
FOTO: ISU Teleorman
 
"În acest moment DN 51A este blocat, cu ruta ocolitoare stabilită de poliţie pe DN 51, Alexandria - Smârdioasa - Zimnicea, până ce operatorul economic căruia îi aparţine autobasculanta va trimite o macara pentru a o repune pe roţi, demersurile fiind deja realizate în acest sens. Până la remedierea problemelor, la faţa locului a rămas un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I.", au transmis reprezentanţii ISU Teleorman.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cum s-a produs accidentul.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.