Societatea Depaco, din grupul TeraPlast, îşi schimbă denumirea în Wetterbest, începând de marţi, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

TeraPlast deţine 99% din Wetterbest SR

”Decizia de a schimba numele vine ca urmare a dorinţei de a avea o denumire comună a entităţii juridice cu brandul produselor comercializate, în scopul unei mai bune identificări a companiei şi a valorilor acesteia”, arată comunicatul.

Compania are o experienţă de 20 de ani pe piaţa de învelitori metalice în România.

Grupul TeraPlast este unul din cei mai mari producători de materiale de construcţii, cu capital românesc. Grupul este compus din companiile: TeraPlast, TeraSteel România şi Serbia, Wetterbest, TeraGlass, TeraPlast Ungaria.

Începând cu 2 iulie 2008, cea mai mare companie din grup, TeraPlast, este listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul TRP.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.