O fetiţă a fost filmată în timp ce hrăneşte de aproape un urs, în zona Molivişu de pe Transfăgărăşan, în judeţul Argeş. Copila îi oferă animalului cu mâna bucăţi de mâncare, pe care acesta le ia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ZiarulProfit.ro, fata este însoţită de un alt copil, iar imaginile filmate de o altă persoană, din apropiere, ar fi fost făcute în 30 iunie, în zona Molivişu, de pe Transfăgărăşan, în judeţul Argeş.

În imagini se vede cum fetiţa hrăneşte un urs de aproape, oferindu-i cu mâna bucăţi de mâncare, pe care animalul le ia liniştit.

Filmuleţul a fost criticat pe internet, comentatorii acuzându-i pe părinţi de "inconştienţă".

Recent, în presă au apărut alte imagini cu mai multe persoane, între care şi un copil, care hrăneau un urs şi îşi făceau selfie-uri cu acesta.

Circulaţia rutieră pe Transfăgărăşan, între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu), s-a deschis, sâmbătă, pentru toate categoriile de autovehicule.

Drumarii au avertizat însă că în ultima perioadă a fost semnalată prezenţa urşilor în apropierea şoselei şi le-au cerut turiştilor să nu se apropie de animale şi să nu le hrănească.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.