O fată de 13 ani, nevăzătoare, a căzut, luni seară, de la etajul al treilea al blocului în care locuieşte pe acoperişul unui depozit al unui magazin non-stop din Buzău. Ea a fost transportată la spital, fiind conştientă şi cooperantă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău, George Creţu, fata de 13 ani a căzut de la etajul al treilea al unui bloc din cartierul buzoian Dorobanţi, pe acoperişul unui depozit al unui magazin non-stop.

Pompierii s-au deplasat acolo cu două autospeciale: una de salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

În urma căderii, fata a suferit mai multe leziuni, dar la venirea pompierilor era conştientă şi cooperantă. Pompierii au intervenit pentru a o coborî de pe acoperiş, la finalul misiunii constatând că ea este nevăzătoare.

FOTO: Ciprian Sterian
FOTO: Ciprian Sterian

Fata ar fi căzut pe geamul de la bucătărie, în timp ce părinţii ei se aflau în locuinţă.

Copila a fost transportată la Spitalul Judeţean Buzău, unde este evaluată de către medicii de la UPU. Din primele date, ea este conştientă şi cooperantă, însă medicii îi vor face mai multe investigaţii pentru a se asigura că este în afara oricărui pericol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.