Un şofer în vârstă de 42 de ani, care circula cu 127 de km/h în localitate şi care a refuzat să oprească la semnalul poliţiştilor, a fost urmărit de aceştia, oamenii legii trăgând trei focuri de armă pentru prinderea sa. Bărbatul nu avea permis şi se afla şi sub influenţa băuturilor alcoolice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, sâmbătă, în jurul orei 20, poliţiştii rutieri au depistat, cu ajutorul aparatului radar, un autoturism care se deplasa cu viteza de 127 km/h, pe DN 64, în localitatea Grădinari. 
“Întrucât conducătorul auto nu a respectat semnalul regulamentar de oprire, poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, efectuând trei focuri de avertisment, cu arma din dotare, unul în plan vertical şi două asupra pneurilor. În urma focurilor de armă nu au rezultat victime sau pagube materiale”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
Conducătorul auto a fost prins şi identificat, fiind vorba de un bărbat de 42 de ani din comuna Grădinari. 
Poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu are permis de conducere şi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, prezentând o concentraţie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat.
El a fost dus la o unitate medicală pentru a i se recolta probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere şi conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.