Vernisajul "Tradiţie şi actualitate. Evoluţia Sistemului Naţional de Decoraţii (secolele XIX - XXI)" are loc joi, 4 iulie, la ora 18.00, în Salonul Cerchez al Muzeului Naţional Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realizat cu sprijinul Cancelariei Ordinelor din cadrul Administraţiei Prezidenţiale, proiectul îşi propune promovarea identităţii naţionale prin valorificarea sistemului de decoraţii, care urmează parcursul istoric al creării, consolidării şi desăvârşirii unităţii naţionale.

Ordinele şi medaliile prezente în expoziţie aduc în atenţia publicului particularităţile, noutăţile, tendinţele şi evoluţiile pe care sistemul de decoraţii le-a cunoscut în cei 160 de ani de existenţă.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Muzeul Militar Naţional "Regele Ferdinand I" şi Daniel Obreja (colecţionar).

Expoziţia va fi deschisă publicului în perioada 5 iulie - 8 septembrie 2019.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.