Sultanatul Oman a anunţat miercuri că urmează să deschidă în Cisiordania o misiune diplomatică condusă de către un ambasador în teritoriile palestiniene, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Această iniţiativă poate fi considerată o suţinere a soluţiei cu două state a conflictului israeliano-palestinian, în contextul în care, la Bahrain - în absenţa palestinielor -, partea economică a unui plan amerian de pace la conflictul israeliano-palestinian trece sub tăcere dimensiunea politică a acestui plan.

”În continuarea susţinerii oferite de către sultanatul (oman) poporului plaestinian frate, s-a hotărât să deschidă o nouă misiune diplomatică în Palestina, cu rangul de ambasadă”, a anunţat într-un mesaj postat pe Twitter Ministerul de Externe al sultanatului.

O delegaţie urmează să fie trimisă în acest sens la Ramallah, unde se află sediul Autorităţii Palestiniene (AP), a anunţat ministerul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.