FC Dinamo a ajuns la un acord cu jucătorii Gabriel Moura şi Slavko Perovic pentru a evolua la echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare, a anunţat conducerea executivă a clubului prin intermediul site-ului oficial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriel Moura (31 de ani, brazilian, fundaş dreapta, ultima oară la Sepsi Sf. Gheorghe) şi Slavko Perovic (30 de ani, sârb, atacant, ultima oară la Instanbulspor) se află cu lotul dinamoviştilor în cantonamentul din Spania, programat până în 4 iulie la Marbella Football Center.

35 de meciuri a jucat Gabriel Moura la Sepsi Sf. Gheorghe, sezonul trecut, 34 în campionat şi unul în Cupa României.

6 este numărul echipelor din cariera lui Gabriel Moura: Guarany (Brazilia), Mirandela, Penafiel şi Gil Vicente (Portugalia), Anorthosis Famagusta (Cipru) şi Sepsi Sf. Gheorghe (România).

21 de partide a evoluat Perovic pentru Istanbulspor, campionatul trecut, în liga a doua din Turcia, marcând 5 goluri.

8 este numărul echipelor la care a evoluat Perovic în carieră: FK Srem, Steaua Roşie Belgrad, Napredak Krusevac, FK Rad (toate din Serbia), Manisaspor, Alanyaspor, Denizlispor şi Istanbulspor (toate din Turcia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.