Vicepremierul Daniel Suciu a susţinut că pensiile pentru primari au fost susţinute de aleşii locali ai PNL şi că, atunci când un guvern va decide anularea pensiilor speciale, atunci vor fi anulate şi acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am avut la minister primari de la PNL care au exprimat şi au susţinut de ce consideră că e nevoie de acea indemnizaţie pentru limită de vârstă. Înţeleg sensibilitatea subiectului. Nici nu vreau să fiu ipocrit şi nici nu vreau să consider sau să cataloghez toată categoria primarilor drept hoţi, bandiţi, nesimţiţi, corupţi şi trăiesc din şpăgi. Este adevărat că şi-au asumat această poziţie de primari, doar că timp de 15 ani nu au avut dreptul nici măcar la sporul de vechime şi au avut o serie întreagă de interdicţii. În ziua în care Guvernul, oricare ar fi el, va anula toate pensiile speciale, atunci se va lua decizia de a anula şi indemnizaţiile de vârstă pentru primari”, a afirmat Suciu.

Codul administrativ a fost adoptat marţi prin OUG.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.