Opera Comică pentru Copii (OCC), încheie stagiunea de spectacole 2018/ 2019 cu peste 200.000 de spectatori, care au vizionat cele peste 800 de reprezentaţii ale spectacolelor OCC, transmite instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acestei stagiuni, pe scenele Operei Comice s-au jucat 59 de titluri diferite, au fost puse în scenă 11 spectacole-premieră dintre care 5 la Sala Mare, 3 la Sala Undergrant şi 3 la Salonul Mozart, s-au vândut peste 96.000 de bilete la toate spectacolele şi peste 81.000 de tichete la cele două Festivaluri organizate: "Poveste de Crăciun" şi "Festivalul Opera Copiilor" (FOC).

Unele dintre cele mai îndrăgite activităţi de la Opera Comică pentru Copii au fost Atelierele Micul Artist, unde peste 1.250 de copii au luat lecţii de balet, street dance, dansuri populare, dans contemporan, step, cor, actorie, comunicare, fotografie, jurnalism, pantomimă, pictură, desen, zumba. În curtea instituţiei din Calea Giuleşti, nr. 16, cei mai curajoşi copii au realizat un total de 484 de trasee în spaţiul dedicat activităţilor Aventura Parc, iar în camerele Escape Room s-au înregistrat 306 evadări ale celor mai dibace echipe. 

În toamnă, Opera Comică pentru Copii revine cu cele mai frumoase spectacole pentru cei mici. Astfel, pe 13 septembrie, la Sala Undergrant, cei mici sunt aşteptaţi cu o primă premieră a noii stagiuni - spectacolul de teatru "Erus şi Valea Generozităţii”. Tot aici, în prima jumătate a stagiunii 2019/ 2020 vor mai putea fi vizionate: opera "Bastien şi Bastienne”, premiera de balet "Scufiţa Roşie", îndrăgitele spectacole de teatru "Erus şi Valea Răbdării” şi "Lunaticii" şi spectacolul de balet "Poveste vieneză".

Din 27 septembrie, revine pe scena Sălii Mari unul dintre cele mai iubite spectacole din programul OCC:  musicalul "Sunetul Muzicii".  Pe 11 octombrie, Opera Comică îi aşteaptă pe cei mici la o nouă premieră: spectacolul de balet "Frumoasa din pădurea adormită". Tot la Sala Mare, din 2 noiembrie, copiii o pot revedea pe micuţa Dorothy în musicalul ce îi poartă numele, iar din 16 noiembrie spectacolul de operă "Motanul încălţat" revine în programul OCC.

Spectacolele speciale ale lunii decembrie sunt baletul "Spărgătorul de nuci" şi opera "Hänsel şi Gretel". 

La Salonul Mozart, din 5 octombrie, Colombina se întoarce într-un spectacol de operă, iar din 12 octombrie, copiii îl pot revedea pe Nino în concertul "Orchestralui Nino". Premiera de la finalul stagiunii 2018-2019, "Carnavalul Animalelor" revine pe scena Sălii Mozart din 19 octombrie, iar "Petrică şi Lupul", spectacolul care a depăşit 100 de reprezentaţii, poate fi vizionat începând cu 19 noiembrie. 

Abonamentele Clasic OCC au preţuri cuprinse între 200 şi 500 de lei şi asigură locuri la 10 reprezentaţii de weekend la Sala Mare a instituţiei, cu excepţia premierelor şi avanpremierelor. Abonamentele dedicate spectacolelor din sălile mici ale OCC, Sala Undergrant şi Sala Mozart, sunt disponibile la preţul de 200 de lei şi asigură locuri la 10 reprezentaţii de weekend desfăşurateînacestesăli, cu excepţiaavanpremierelorşipremierelor. Înfuncţie de variantaaleasă, abonamentelecuprind puzzle-uri, seturicadouşiobiectepromoţionale OCC. Mai multedetaliipewww.operacomica.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.