Bărbatul din judeţul Iaşi care a împuşcat două persoane a fost reţinut pentru 24 de ore, el fiind acuzat că ar fi încercat să-l omoare pe tatăl fostei sale prietene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit anchetatorilor, agresorul, în vârstă de 32 de ani, s-a întâlnit cu tatăl fostei sale prietene, iar pe fondul consumului de alcool şi al unor neînţelegeri mai vechi, între cei doi a izbucnit un conflict. La un moment dat, tânărul a folosit arma pe care o avea la el şi l-a împuşcat pe tatăl fostei sale prietene, în vârstă de 50 de ani.

Incidentul s-a petrecut chiar la locuinţa victimei, din comuna ieşeană Bivolari.

În drumul spre casă, bărbatul de 32 de ani a mai împuşcat un bărbat, de 31 de ani, care îi ieşise în cale.

Agresorul a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă la omor calificat, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă letală fără drept.

El urmează a fi prezentat judecătorilor pentru emiterea mandatului de arestare.

Doi bărbaţi din comuna ieşeană Bivolari au fost răniţi, în noaptea de duminică spre luni, după ce au fost împuşcaţi de un consătean, în urma unui scandal care a pornit se pare de la o femeie.

În starea cea mai gravă se afla bărbatul de 50 de ani, dus la spital în şoc hemoragic, fiindu-i afectată artera femurală.

Celălalt bărbat a fost împuşcat în picior, dar se află în afara oricărui pericol. Surse din rândul anchetatorilor au declarat iniţial că scandalul ar fi pornit de la o femeie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.