Wetterbest, unul dintre liderii industriei locale de sisteme pentru acoperişuri, parte din grupul TeraPlast, a a anunţat, luni, că a înregistrat în primul trimestru al acestui an o creştere de 45% a vânzărilor de ţiglă metalică, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, şi inaugurează un nou showroom, în Braşov.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă, în primul trimestru al anului trecut, compania livra peste 507.000 de metri pătrăţi de ţiglă, în primele trei luni ale acestui an vânzările au trecut pragul de 738.000 de metri pătraţi.

Începând cu 24 iunie, produsele Wetterbest sunt disponibile şi în noul showroom Wetterbest din Braşov – cel de-al treilea din ţară, după Cluj-Napoca şi Timişoara. Pe lângă gama de sisteme complete pentru acoperişuri, în locaţia de pe bulevardul Griviţei, din Braşov, clienţii vor beneficia de consultanţă în alegerea soluţiilor potrivite pentru acoperişuri, din partea unei echipe de specialişti.

Producţia Depaco se desfăşoară pe mai mult de 40 de linii automate în trei locaţii, Băicoi (Prahova), Podari (Dolj) şi Sărăţel (Bistriţa Năsăud), iar recent au fost începute lucrările la o nouă unitatede producţie în Prahova. La finalizare, noua unitate va avea o capacitate anuală de producţie de peste 10 milioane de metri pătraţi de ţiglă metalică.

Astăzi, fabricile din România produc: 4 tipuri de ţiglă metalică, tablă cutată de 5 tipodimensiuni, tablă fălţuită, accesorii complete şi sisteme de drenaj. Anul trecut au fost vânduţi peste 5 milioane de metri pătraţi de ţiglă metalică Wetterbest. În cadrul grupului TeraPlast, această linie de business a reprezentat 27% din veniturile consolidate din 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.