Patru autoturisme au fost avariate duminică seară. în municipiul Craiova, după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vântul puternic, fără a se înregistra persoane rănite. Alţi arbori căzuţi au blocat mai multe drumuri din Dolj.Judeţul s-a aflat duminică seară sub cod roşu de furtună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj, pompierii au intervenit cu mai multe echipaje, duminică seara, în municipiul Craiova, pentru îndepărtarea mai multor copaci şi acoperişuri, care au căzut pe carosabil, pe autoturisme sau care blocau diverse căi de acces.

Echipele de intervenţie au reuşit îndepărtarea acestora, neînregistrându-se persoane rănite. De asemenea, patru autoturisme au fost avariate după ce copacii s-au prăbuşit pe ele..

Totodată, mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt şi au blocat carosabilul în nouă localităţi: Caraula, Predeşti, Lazu, Sopot, Melineşti, Brabova, Rojişte, Tunarii Vechi şi Vârtop. Pentru îndepărtarea acestora au intervenit serviciile voluntare pentru situaţii de urgenţă.

Judeţul Dolj s-a aflat duminică seara sub avertizare cod roşu de furtună, vântul atingând pe alocuri viteze de 100 - 120 de km/h. La nivelul judeţului a fost emis mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT despre producerea acestor fenomene periculoase.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.