Codrin Ştefănescu îşi anunţă candidatura la funcţia de secretar general al PSD, la congresul partidului din 29 iunie, fiind susţinut de Organizaţia Sector 1.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Le mulţumesc colegilor mei din Organizaţia PSD sector 1 ! Astăzi au votat o rezoluţie privind susţinerea candidaturii mele la funcţia de secretar general PSD ! Am spus DA şi voi intra în competiţie la Congres ! Sperăm cu toţii la o competiţie corectă, colegială şi în folosul PSD ! Să fim uniţi, curajoşi şi loiali unor principii pentru care am fost votaţi de milioane de români ! Doamne ajută!”, a scris Codrin Ştefănescu pe pagina sa de Facebook.

Organizaţia PSD Sector 1 este condusă de primarul Dan Tudorache.

Imediat după condamnarea lui Liviu Dragnea, Comitetul Executiv al PSD a decis înlocuirea lui Codrin Ştefănescu în funcţia de secretar general al PSD cu Rodica Nassar.

Congresul PSD se va reuni în 29 iunie pentru alegerea noii conduceri a partidului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.