Un bărbat cu alcoolemie de 0,95 miligrame alcool pur în aerul expirat a condus minute bune pe contrasens, pe o şosea din Ghimbav, intrând într-un TIR condus regulamentar. Din accident nu au rezultat victime, dar şoferul este cercetat penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un şofer a circulat minute bune pe contrasens pe o şosea din Ghimbav, pe timp de noapte. Bărbatul a fost filmat, iar imaginile au ajuns pe reţelele de socializare.

În clipul video se vede cum maşina are un traseu sinuos, urcă pe acostament, iar la un moment dat intră în coliziune cu un TIR.

”Un conducător auto, în vârstă de 32 ani, din oraşul Ghimbav, judeţul Braşov, care se deplasa pe str. Făgăraşului din oraşul Ghimbav, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară. În urma impactului nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale”, au transmis, vineri, reprezentanţii IPJ Braşov.

Potrivit acestora, la testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.95 mg/l alcool pur.

”Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului”, a mai transmis IPJ Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.