Noua versiune a ebook reader-ului de top de la Amazon permite acum reglarea culorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Amazon a anunţat o nouă versiune de Kindle Oasis, care este şi primul ebook reader din portofoliul companiei ce oferă opţiunea reglării culorii.

Alături de luminozitate, utilizatorii pot acum regla şi nuanţa imaginii, optând între o imagine mai albă şi mai rece sau una mai caldă şi mai apropiată de paginile cărţilor fizice.

Noua opţiune poate fi reglată atât manual, cât şi automat. Utilizatorul poate alege un anumit interval în care ecranul să treacă automat la o tonalitate mai caldă sau poate bifa opţiunea activării acesteia între apusul şi răsăritul soarelui.

Oasis nu este primul ebook reader de pe piaţă care oferă această opţiune, ce există pe produsele Kobo de mai mult timp, ci doar primul din portofoliul Amazon.

Prin noua facilitate, gigantul american încearcă să-şi diferenţieze ebook reader-ul de top de cel din clasa de mijloc, Kindle Paperwhite, care a câştigat mai multe opţiuni în ultima vreme, ce-l fac mai atrăgător inclusiv în raport cu preţul mai mic.

Noul Oasis se laudă şi cu o nouă versiune a tehnologiei e-Ink. Amazon nu intră în detalii aici, ci se limitează la a spune că întoarcerea paginilor se va face mai rapid.

În rest, noul Oasis arară şi are aceleaşi dotări tehnice ca şi cel din 2017, inclusiv ecranul de 7 inch 300 ppi, rezistenţa la apă şi suportul Bluetooth pentru cărţile audio.

Versiunea de 8 GB a noului Kindle Oasis va costa 250 de dolari, în vreme ce modelul cu 32 GB spaţiu de stocare va costa 280 de dolari. Noul ebook reader poate fi precomandat deja de pe site-ul Amazon, unde beneficiază de o reducere până pa 24 iulie, când va deveni disponibil pe piaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.