Astra se pregăteşte de plecarea în stagiul din Slovenia, care va avea loc vineri dimineaţă, iar în efectivul pe care Dan Alexa îl are la dispoziţie au apărut trei nume noi: Florentin Matei, Georgi Kitanov şi Goodnes Ajayi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Florentin Matei, mijlocaş ofensiv, 26 ani, revine la echipa Astra, unde a avut evoluţii apreciate- ultima dată legitimat la FCSB, a semnat pentru 1 an.

Georgi Kitanov, portar, 24 de ani, care a aparţinut clubului bulgar TSKA Sofia, jucător care a strâns pînă acum 160 de meciuri la cel mai înalt nivel, în Bulgaria, precum şi prezenţe la naţionalele de tineret şi juniori de la Sud de Dunăre. Acesta a semnat un angajament pe durata a 3 sezoane.
 
Goodnes Ajayi, 24 de ani, mijlocaş stânga, ultima dată la Rijeka, unde a fost coleg cu Matei. Nigerian, fratele jucătorului Isaac Success de la Watford.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.