O octogenară a fost spitalizată în stare gravă, după ce a fost rănită într-un accident rutier în care a fost implicat un motociclist din cadrul poliţiei care-i escorta pe prinţul William şi pe soţia sa Kate, un incident care ţinea prima pagină a tabloidelor miercuri, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ducele şi ducesa de Cambridge se duceau la o ceremonie la Windsor, luni după-amiaza, când motociclistul a răsturnat o femeie în vârstă de 83 de ani la Richmond, în sud-vestul Londrei.

Victima a fost transportată la spital în stare gravă, a anunţat Scotlant Yard.

”Motocicleta a lovit-o. Ea a fost aruncată în aer şi a căzut la pământ”, a declarat un martor tabloidului The Sun.

”Poliţistul era bulversat, dar rula de partea greşită a drumului. Ar fi putut fi mult mai rău”, a adăugat martorul.

Ducele şi ducesa de Cambridge sunt ”profund îngrijoraţi şi întristraţi” de accident, a anunţat Palatul Kensington, care le gestionează comunicarea.

Cuplul a trimis flori femeii şi i-a propus să o viziteze, a declarat familia acesteia tabloidului The Sun.

Independent Office for Police Conduct (IOPC) - poliţia poliţiei - a deschis o anchetă cu privire la circumstanţele accidentului.

Un purtător de cuvânt al instituţieii a precizat că ”femeia, o octogenară, a suferit răni grave şi a fost transportată la un spital la Londra, unde se află într-o stare gravă, dar stabilă”.

Potrivit The Daily Mail, acesta este al patrulea incident - în şapte luni - în care este implicat un membru al familiei regale.

În ianuarie, prinţul Philip, consortul reginei Elizabeth a II-a, a rănit o automobilistă în apropierea domeniului regal Sandringham, după ce puternicul automobil marca Land Rover Freelander pe care-l conducea a intrat în coliziune cu un automobil marca Kia.

Prinţul Philip a scăpat teafăr din accident, însă conducătoarea automobilului Kia, la bordul căruia se afla un bebeluş, a suferit o fractură la nivelul pumnului.

În urma acestui accident, prinţul Philip, în vârstă de 97 de ani, a renunţat la volan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.