JTI România extinde reţeaua de distribuţie a ţigaretelor electronice Logic Compact în 12 oraşe din ţară, după ce produsul a fost lansat în ianuarie, într-o serie de magazine din Bucureşti şi online. Începând din iunie 2019, ţigaretele electronice din portofoliul JTI România vor fi disponibile în peste 1.200 puncte de vânzare din Bucureşti, Cluj, Timişoara, Constanţa, Iaşi, Craiova, Oradea, Sibiu, Braşov, Bacău, Galaţi, Brăila şi Ploieşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

JTI este prima companie multinaţională de tutun care a intrat pe piaţa locală a produselor cu potenţial de risc redus în segmentul ţigaretelor electronice, diferenţiindu-se astfel de competitori, care au optat pentru produse cu tutun încălzit.

„Produsele cu potenţial de risc redus reprezintă o oportunitate pentru noi toţi. Ne-am îndreptat în această direcţie, vrem să investim şi să dezvoltăm acest segment şi de aceea am lansat Logic Compact în urmă cu jumătate de an. Suntem foarte mulţumiţi de rezultatele obţinute până acum de Logic Compact. Ţigareta electronică din portofoliul JTI a fost foarte bine primită de consumatorii adulţi, aşadar am decis să extindem reţeaua de distribuţie a Logic Compact în alte 12 mari oraşe, în afară de Bucureşti. Vom continua să creştem brandul şi să investim în această categorie.”, a declarat Mark Rock, General Manager JTI România, Moldova şi Bulgaria.

România a fost a doua ţară, după Marea Britanie, în care JTI a lansat Logic Compact. În prezent, produsul este deja disponibil în 12 ţări.

Logic Compact este un dispozitiv de tip „închis”, uşor de folosit, cu capsule care nu necesită reumplere. Atât capsula, cât şi încărcătorul se ataşează magnetic la dispozitiv. Pe lângă culorile metalizate în care produsul a fost disponibil la data lansării (Slate Grey, Steel Blue, Rose Gold), acum există noi variante de culoare, în ediţie limitată: Scarlet Red, Emerald Green şi Champagne Gold. 

Capsulele cu lichid cu nicotină Logic Compact respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă şi sunt disponibile în patru variante: Tobacco, Menthol, Berry Mint şi Cherry.

Lichidul cu nicotină din capsulele Logic Compact este produs în Uniunea Europeană.

Un raport al Agenţiei de sănătate publică (Public Health England), din cadrul Departamentului pentru sănătate şi protecţie socială din Marea Britanie a confirmat, pe baza dovezilor ştiinţifice disponibile, că ţigaretele electronice au un potenţial de risc redus. https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/684963/Evidence_review_of_e-cigarettes_and_heated_tobacco_products_2018.pdf

JTI este membră a Grupului Japan Tobacco (JT), unul dintre cei mai mari producători mondiali de produse din tutun. Compania are operaţiuni în peste 130 ţări şi deţine Winston, marca numărul doi la nivel global, precum şi Camel, în afara SUA. Prin Logic, JTI este, de asemenea, un jucător major pe piaţa ţigaretelor electronice. Cu sediul la Geneva, Elveţia, JTI are peste 45.000 de angajaţi. În România, compania a aniversat în 2018, 25 de ani de când este prezentă pe piaţă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.jti.com.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.