Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a declarat, marţi seară, că jucătorii naţionalei de tineret sunt foarte fericiţi după victoria cu Croaţia, dar nu se gândesc la semifinale sau la finală, ci doar la meciul următor cu Anglia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mă bucur că am început cu dreptul, aveam nevoie de această victorie. Au fost atâţia fani de parcă am jucat acasă, nu în altă ţară. VAR-ul ne-a ajutat foarte mult în această seară şi sper să fie tot aşa. Suntem încrezători, dar nu ne gândim la semifinale, finală, ci doar la următorul meci, cu Anglia", a declarat Nedelcearu, conform frf.ro.

Echipa naţională de tineret a României a debutat cu victorie la Campionatul European, după ce a învins, marţi, la Serravale, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Croaţiei. Două goluri ale României au venit după consultarea sistemului VAR.

Au marcat: Puşcaş (11 – pen.), Hagi (14), Băluţă (66), Adrian Petre (90) / Vlasic (18).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.