Liviu Dragnea rămâne încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde va avea regim închis, au declarat, marţi, pentru News.ro, surse judiciare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Liviu Dragnea şi-a încheiat perioada de carantină de 21 de zile.
 
Fostul lider PSD a fost condamnat pe 27 mai la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Copilului Teleorman.
 
Conform ANP, regimul închis se aplică iniţial persoanelor condamnate la pedeapsa închisorii mai mare de 3 ani, dar care nu depăşeşte 13 ani.
 
Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis sunt cazate, de regulă, în comun, prestează muncă şi desfăşoară activităţi educative, culturale, terapeutice, de consiliere psihologică şi asistenţă socială, moral-religioase, instruire şcolară şi formare profesională, în grupuri, în interiorul penitenciarului, sub pază şi supraveghere, în condiţiile stabilite prin regulamentul de aplicare a prezentei legi.
 
Persoanele condamnate care execută pedeapsa în regim închis pot presta munca şi pot desfăşura activităţi educative şi culturale în afara penitenciarului, sub pază şi supraveghere continuă, cu aprobarea directorului penitenciarului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.