Naţionala de tineret este echipa prezentă la Campionatul European cu cei mai mulţi jucători eligibili în următoarele preliminarii Euro U21, informează frf.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În campania următoare de calificare, pentru Euro 2021 din Ungaria şi Slovenia, sunt eligibili jucătorii născuţi începând cu 1 ianuarie 1998. Pentru România, 13 din cei 23 jucători din lotul lui Mirel Rădoi de acum vor putea fi utilizaţi. Aceştia sunt Dragomir, Boboc, Vlad, Grigore, Băluţă, Hagi, Paşcanu, Man, Ghiţă, Coman, Olaru, Petre şi Ciobanu!

România se află în grupă cu Danemarca, Ucraina, Finlanda, Irlanda de Nord şi Malta. Primul meci e pe 10 septembrie, în Danemarca.

La Euro 2021 merg direct câştigătoarele celor 9 grupe din preliminarii şi cel mai bun loc 2 + câştigătoarele barajelor dintre celelalte 8 locuri secunde.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.