Preşedintele clubului PSG, Nasser al-Khelaifi, i-a avertizat pe jucătorii campioanei Franţei, într-un interviu acordat France Football, afirmând că nu mai doreşte să vadă comportament de vedete şi că fotbaliştii care nu sunt dispuşi să muncească vor pleca.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Mia-m dats eama că schimbările erau esenţiale, altfel nu ajungeam nicăieri (..) Jucătorii trebuie să-şi asume responsabilităţile mai mult ca înainte. Trebuie să fie complet iferit. Trebuie să facă mai mult, să muncească mai mult (...) Nu sunt acolo pentru distracţie. Şi dacă nu sunt de acord, porţille sunt deschise. Ciao!. Nu mai vreau să aibă comportament de vedete", a declarat omul de afaceri din Qatar.

Nasser al-Khelaifi a confirmat revenirea lui Leonardo în funcţia de director sportiv, la PSG: "Ne-am înţeles total în două minute. Va avea toată puterea din punct de vedere sportiv. Leo este omul potrivit, este incredibil, am o încredere totală în el. Autoritatea lui naturală face bine tuturor, mai ales jucătorilor".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.