Doi bărbaţi au suferit arsuri, duminică după-amiază, după ce unul dintre ei s-a urcat pe arcada metalică a podului CFR Herăstrău şi s-a electrocutat. Celălalt bărbat s-a urcat şi el, în încercarea de a-l salva pe primul. Echipajele de intervenţie au aşteaptat ca linia să fie scoasă de sub tensiune pentru a putea ajunge la cei doi, ulterior ei fiind transportaţi la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de URgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov spun că au fost anunţaţi că o persoană s-a electrocutat pe podul CFR Herăstrău.

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Acolo s-au deplasat echipaje SMURD, autospeciala cu apă şi spumă şi detaşamentul special de salvatori, constatându-se că sunt două persoane urcate pe arcada metalică a podului.

Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, ambele persoane sunt în viaţă, fiind vorba despre doi bărbaţi. Primul dintre aceştia s-a urcat pe arcadă şi s-a electrocutat, iar celălalt s-a urcat pentru a încerca să îl salveze.

"Prima persoană prezintă arsuri pe o suprafaţă mai mare din corp, iar cea de-a doua pe mici porţiuni. În continuare nu se poate interveni din cauza tensiunii de pe fire", au transmis reprezentanţii ISU.

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Ulterior, s-a intervenit pentru scoaterea liniei de sub tensiune.

Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au anunţat că cei doi bărbaţi au fost coborâţi şi predaţi echipajelor medicale.

Unul dintre răniţi, care are arsuri pe aproximativ 60% din suprafaţa corporală, a fost transportat la Spitalul Floreasca, iar cel cu arsuri pe o suprafaţa foarte mică, la Spitalul de Arşi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.