Antrenorul Maurizio Sarri a părăsit echipa Chelsea Londra şi a preluat conducerea tehnică a campioanei Italiei, Juventus Torino, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sarri a semnat o înţlegere pe trei ani. El mai avea contract cu gruparea londoneză până în vara anului 2021. Pentru a-l elibera pe italian de contract, Juventus a plătit clubului Chelsea suma de cinci milioane de lire sterline (5,6 milioane de euro).

În vârstă de 60 de ani, Sarri a ajuns pe Stamford Bridge vara trecută, într-o înţelegere de trei ani, după ce a antrenat formaţia Napoli, echipă cu care a terminat de două ori pe locul 2, după Juventus, în Serie A, în trei ani de contract.

Cu Chelsea, tehnicianul italian a ocupat locul 3 în Premier League şi a câştigat Liga Europa, după o finală câştigată, cu scorul de 4-1, cu Arsenal Londra.

La Juventus, Maurizio Sarri îl va înlocui pe Massimiliano Allegri, care a renunţat la conducerea tehnică a "Bătrânei Doamne" după cinci ani.

Le Chelsea, locul liber lăsat de Sarri ar putea fi ocupat de Frank Lampard, fost jucător al echipei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.