Madonna a vorbit într-un interviu acordat The Sun despre platforma social media Instagram şi a spus că are menirea să facă din oameni sclavi în căutarea de a primi aprobarea celorlalţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa în vârstă de 60 de ani are un cont urmărit de 14 milioane de utilizatori, însă este îngrijorată de efectele pe care o astfel de platformă le are asupra tinerilor şi artiştilor.

„Ajungi să te compari cu alţi oameni. Ar trebui să fiu aşa, să fac aşa, să arăt asa? Aş deveni mai popular sau aş avea mai mult succes? Oamenii sunt sclavi în încercarea de a câştiga aprobarea celorlalţi. Refuz să îngenunchez în faţa convenţiei şi a ceea ce societatea aşteaptă de la mine ca femeie. Cred că Instagram are menirea să te facă să te simţi prost”.

Ea a mai spus că tot ce înseamnă cultura social media conduce viaţa oamenilor şi că este norocoasă că s-a născut înainte de apariţia acesteia.

„Am fost suficient de norocoasă să am o viaţă ca artist înainte de telefon şi Instagramul şi social media, pentru că am avut timp să mă dezvolt ca artist şi ca om fără a simţi presiunea de a fi judecat de alţii sau să mă compar cu alţii”.

Madonna este de părere că artiştilor tineri le este greu acum să fie ceea ce sunt. „Lumea are nevoie de voci unice, avem nevoie de inspiraţie... Vreau ca ceilalţi artişti să gândească liber”.

Artista a dezvăluit că îi spune fiicei ei în vârstă de 22 de ani, Lourdes, să înceteze să se mai consume pentru felul în care arată sau pentru faptul că oamenii o compară cu ea.

„Îmi pare rău de tinerii care nu au avut ocazia să îşi dezvolte caracterul şi dorinţele”, a mai spus Madonna.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.