Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, după o vizită pe şantierul de autostradă dintre Braşov şi Râşnov, că ritmul de lucru şi mobilizarea sunt bune, iar constructorul român îşi asumă să finalizeze lucrările înainte de termenul din contract. El a spus că se lucrează şi sâmbăta, urmând să fie introduse şi ture de noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a verificat, sâmbătă, stadiul lucrărilor la Autostrada Bucureşti - Braşov, secţiunea Cristian - Râşnov.

"Am decis să fac o vizită pe şantierul autostrăzii Braşov-Râşnov, unde ştiţi că am deschis lucrările în urmă cu două săptămâni, vedeţi că se lucrează. Este un proiect unde am spus că vom aplica o metodă nouă, aceeaşi pe care o aplicăm aici o aplicăm şi pe Autostrada Transilvania pe secţiunea Biharia -Borş. Dăm bani suplimentari constructorului ca să lucreze în permanenţă (...) Ritmul este unul bun, constructorul - român - îşi asumă să finalizeze acest obiectiv înainte de termenul stipulat în contract", a declarat Răzvan Cuc.

El a spus că se lucrează inclusiv în week-end.

"S-a decopertat toată porţiunea autostrăzii în numai două săptămâni. Mobilizarea este bună, se lucrează momentan de la 7 dimineaţa până la 20 seara, inclusiv sâmbăta, ritmul va creşte, vor începe să lucreze şi cu tură de noapte", a adăugat el.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.