Poliţiştii din Dolj caută o persoană care a intrat prin efracţie într-o clădire din comuna Moţăţei unde este o agenţie bancară, de unde a încercat să fure. Anchetatorii au un cerc de suspecţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Poliţiei Judeţene Dolj, poliţiştii au fost sesizaţi, joi, despre faptul că, noaptea precedentă, au fost provocate distrugeri la imobilul în care este amplasat un punct de lucru al unei bănci din comuna Moţăţei.
 
 
Poliţişti au constatat că, în noaptea de 12/13 iunie a.c., o persoană a pătruns prin efracţie în sediul agenţiei bancare, spărgând peretele din spate al imobilului, apoi a forţat uşa de acces în camera unde se afla seiful.
 
 
În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că seiful nu prezenta urme de forţare, iar în urma deschiderii acestuia, reprezentanţii băncii au stabilit că nu au fost înregistrate lipsuri.
 
Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au un cerc de suspecţi şi fac cercetări pentru tentativă la furt calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.