UEFA a anunţat că a primit, miercuri, în prima oră de la deschdierea procesului de vânzare a biletelor pentru turneul final al Campionatului European din 2020, peste 300.000 de cereri de tichete.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cererile de bilete au venit de la persoane din 109 ţări.

UEFA a deschis, miercuri, vânzările de bilete pentru Campionatul European din 2020. Tichetele pot fi achiziţionate de pe platforma www.euro2020.com/tickets.

Campionatul European va începe la 12 iunie 2020 şi se va desfăşura în 12 oraşe europene, printre care şi Bucureşti. În perioada 12 iunie – 12 iulie 2019, se pot achiziţiona bilete la toate cele 51 de meciuri ale turneului final de anul viitor. Ediţia cu numărul 60 este una specială, de celebrare a Euro, şi va avea o desfăşurare fără precedent: un număr record de trei milioane de bilete vor fi disponibile fanilor.

Bucureştiul va găzdui pe Arena Naţională patru meciuri: trei în grupa C (la 14, 18 şi 22 iunie 2020) şi o optime de finală, la 29 iunie 2020. În cazul calificării la Euro-2020, naţionala României va juca cel puţin două meciuri pe Arena Naţională.

Biletele pentru partidele de pe Arena Naţională din Bucureşti s-au pus în vânzare la preţuri de 30, 75 şi 125 de euro bucata.

În cazul foarte probabil în care numărul solicitărilor va fi mai mare decât numărul biletelor, se va apela la o loterie organizată de UEFA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.