O tânără a fost rănită, miercuri seară, în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca, după ce a fost lovită de o maşină care a ajuns pe trotuar după ce s-a ciocnit cu un alt autoturism. Femeia a fost prinsă sub maşină, fiind scoasă de trecători, şi a fost transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc la intersecţia străzii Eroilor cu Piaţa Avram Iancu, în faţa Teatrului Naţional din Cluj-Napoca.
 
Potrivit Poliţiei Judeţene Cluj, în accident au fost implicate două autoturisme, unul condus de o femeie de 30 de ani care circula pe strada Piaţa Avram Iancu spre cartierul Zorilor şi celălalt condus de un bărbat de 68 de ani, care circula pe strada Eroilor spre cartierul Mărăşti.
 
Din cauza nerespectării semnificaţiei semaforului, cele două autoturisme s-au ciocnit, iar maşina condusă de femeie a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit o tânără de 22 de ani, pieton.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili care dintre şoferi nu a respectat culoarea semaforului.
 
FOTO: ISU Cluj
FOTO: ISU Cluj
 
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Cluj au anunţat că echipajele de pompieri şi SMURD au acordat asistenţă medicală de urgenţă tinerei care a fost surprinsă de autoturismul care a ricoşat pe trotuar.
 
"Persoana a suferit traumatisme multiple, chiar unele severe. A fost scoasă de sub maşină de către trecători până la sosirea pompierilor. Tânăra a fost transportată în stare de conştienţă la spital", au transmis reprezentanţii ISU Cluj.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.