Două persoane au murit şi o alta a fost grav rănită, miercuri, în urma unui accident rutier produs pe DN 66, în apropiere de Haţeg, judeţul Hunedoara, unde două autoturisme s-au ciocnit din cauza unei depăşiri neregulamentare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedara, accidentul a avut loc pe DN 66, în localitatea Bretea Strei, în apropiere de Haţeg.

"Imediat după anunţarea accidentului prin 112 au ajuns la oamenii încarceraţi, în două autoturisme, echipaje de pompieri salvatori specializaţi în descarcerare şi prim ajutor ale Detaşamentului Hunedoara şi Punctului de lucru Bretea, cu autospeciale mixte, o ambulanţă tip B2 şi două echipaje SAJ. Echipele de intervenţie au găsit la locul accidentului o femeie, de 64 de ani, decedată pe loc şi alţi doi bărbaţi aflaţi în stare gravă”, au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Potrivit sursei citate, unul dintre bărbaţi a murit după ce a intrat în stop cardio-respirator.

"Concomitent cu operaţiunile de extragere din autoturisme s-au desfăşurat acţiunile de asistare medicală. Un bărbat, de 68 ani, a fost transportat în stare gravă la UPU Hunedoara cu o ambulanţă. Celălalt bărbat de 34 ani a intrat în stop cardiorespirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, au precizat reprezentanţii ISU Hunedoara.

Poliţiştii spun că accidentul a avut loc în urma unei depăşiri neregulamentare.

"Un conducător auto, din judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 66, în afara localităţii Bretea Strei, din direcţia Haţeg - Călan, a efectuat o depăşire neregulamentară (peste marcajul longitudinal continuu), a pătruns pe contrasens, unde a tamponat frontal un autoturism condus regulamentar de un bărbat din Haţeg”, au transmis reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească exact împrejurările în care a avut loc acest accident rutier.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.