Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri după-amiază, la o hală din municipiul Adjud, judeţul Vrancea, focul cuprinzând cinci maşini aflate în interior şi alte patru de afară. Primele informaţii arată că nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea au anunţat că intervin cu cinci echipaje, trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o descarcerare şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o hală din municipiul Adjud, la ieşirea spre Oneşti.

Focul se manifestă pe aproximativ 300 de metri pătraţi şi a cuprins cinci maşini aflate în interior şi patru maşini aflate în exterior.

Din primele informaţii nu sunt persoane surprinse în interior, spun reprezentanţii ISU Vrancea.

În prezent, pompierii lucrează pentru localizarea incendiului, dar misiunea este îngreunată de numărul mare de masini care ard.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.