Când vine vorba de plasarea pariurilor sportive, posibilităţile pe care le avem sunt aproape nesfârşite. Casele de pariuri oferă pasionaţilor de pariuri un număr mare de evenimente sportive, sporturi şi pieţe în cadrul fiecărui eveniment, astfel încât să poată găsi pariul care le convinge cel mai mult şi să-l aleagă. Şi în cadrul tuturor acestor opţiuni se află pariurile combinate, care combină mai multe pariuri şi au un mare succes atât printre jucători, cât şi printre casele de pariuri, care oferă adesea promoţii ca asigurări sau bonusuri pentru combinarea pariurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ce este pariul combinat?

Lumea pariurilor este împărţită în două tipuri majore: pariuri unice şi pariuri combinate. Un pariu simplu este unul în care intervine doar o selecţie, de exemplu,  câştigătorul unui meci de tenis sau un pariu de peste / sub numărul golurilor unui meci de fotbal. În schimb, ​​pariurile combinate cuprind mai multe selecţii, de exemplu, câştigătorul meciului de tenis plus numărul de goluri.

Cheia combinaţiei de pariuri reprezintă faptul că ponderea selecţiilor se înmulţeşte, motiv pentru care premiul este mai mare. Cu toate acestea, este necesar să se ghicească toate selecţiile pariului astfel încât  să fie câştigător, din acest motiv, cu cât mai multe variabile include pariul combinat, cu atât mai dificil va fi să fie de succes. Cu cât riscul este mai mare, cu atât câştigurile potenţiale obţinute vor fi mai mari, astfel încât pariorul va trebui să caute un echilibru între risc şi profit.

În general, pariurile combinate trebuie să includă pieţe cu evenimente diferite, deşi este sigur că multe case de pariuri încep să ofere combinaţii speciale în care jucătorul poate selecta pieţe ale aceluiaşi eveniment.

Tipuri de pariuri combinate

Când se plasează pariurile combinate, se pot include cât mai multe selecţii. Desigur, casele de pariuri pot stabili o limită de selecţii, care de obicei este 12, o cifră foarte importantă. Pe măsură ce sunt adăugate selecţii pe biletul de pariuri, vor apărea mai multe opţiuni lângă aşa numitul "factor de multiplicare", care este numărul de pariuri plasate. Unităţile care urmează să fie jucate sunt înmulţite cu numărul respectiv. De exemplu, parierea unei unităţi cu un factor de x3 înseamnă că se joacă 3 unităţi. Iată ce tipuri de pariuri combinate există:

- pariu combinat dublu;

- pariu combinat triplu;

- pariu combinat tip sistem (trixie, patent, yankee, super yankee sau canadian, heinz, super heinz, goliath, lucky 15, lucky 31, lucky 63).

Cu siguranţă ştiţi că nu puteţi plasa un pariu (indiferent de tipul lui) fără o bună strategie, de aceea vă sfătuim să citiţi articolul Cea mai bună strategie la pariuri? Descoper-o acum!.

Cum se face un pariu combinat

Efectuarea unui pariu combinat este foarte uşoară. Trebuie doar luată decizia de a paria şi  alese evenimentele care se vor combina. De fiecare dată când se selectează o piaţă, aceasta va fi adăugată la bilet şi vor apărea atât diferitele tipuri de pariuri combinate care se pot face, cât şi factorul de multiplicare şi cota. Trebuie introdusă suma care se va juca, apoi va apărea costul pariului şi câştigurile care se vor obţine.

Este posibil ca în timp ce se adăugă selecţii pe biletul de pariuri, să apară mesaje sau pictograme privind posibilitatea de a face cash out şi închide pariul înainte de timp pentru a vă asigura câştigurile sau să adăugaţi vreo asigurare în cazul în care un pariu eşuează. Odată ce aţi terminat de completat biletul de pariuri cu toate selecţiile pe care vreţi să le combinaţi, tipul de combinaţie şi banii pe care îi veţi paria, trebuie să plasaţi pariul.

Pro şi contra pariurilor combinate

După cum probabil aţi dedus din acest articol, pariurile combinate au multe avantaje, dar şi dezavantajele. Nu este ceva exclusiv pentru acest tip de pariuri, şi pariurile simple au argumente pro şi contra. Acelaşi lucru este valabil şi pentru diferitele pieţe de pariuri, toate au puncte forte şi puncte slabe. Înainte de a continua cu un pariu combinat trebuie să evaluaţi avantajele şi dezavantajele care există.

Pro:

Puteţi obţine beneficii mari

O gamă largă de tipuri de pariuri combinate dintre care puteţi alege

Acestea permit obţinerea de valoare la cele mai mici cote

Ele sunt mai interesante decât pariurile simple

Multe case de pariuri oferă asigurări şi promoţii

Contra:

Cu cât includeţi mai multe selecţii, cu atât riscul este mai mare

Puteţi să vă lăsaţi influentaţi de cote

Cotele mai mici vă pot păcăli

Trebuie să analizaţi cu atenţie fiecare pariu

Sistem de jocuri deficitar pe termen lung

Pentru a afla mai multe informaţii despre ce sunt pariurile combinate şi despre dezavantajul lor, vă recomandăm să citiţi articolul Ce sunt pariurile combinate şi ce mare dezavantaj au ele.

Mult succes!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.