Tabloul "Ciobănaş cu turma de oi", de Nicolae Grigorescu, a fost adjudecat contra sumei de 40.000 de euro în cadrul Licitaţiei de Vară organizată, marţi, de Artmark.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Printre cele mai bine cotate loturi ale sesiunii de vânzări, "Nud cu evantai" (1930), pictat de Gheorghe Petraşcu, a fost vândut cu 22.500 de euro. 

"Peisaj la Balcic", de Ion Ţuculescu, a fost adjudecat la 25.000 de euro, iar "Hanul din Moineşti", de Ştefan Luchian - 32.500 de euro. 

Alte loturi importante: "Ţărănci la târg", de Corneliu Baba şi "Struguri şi pere", de Nicolae Tonitza, au fost vândute cu  22.000 de euro fiecare, în timp ce "Interior din strada Zambaccian", de Gheorghe Petraşcu, şi "La fereastră", de Alexandru Ciucurencu, la 16.000 de euro. "Fermier", de Ion Ţuculescu, - 15.000 de euro. 

Lucrările "Cochetărie", de Nicolae Vermont, şi "Dunărea la Brăila", de Nicolae Dărăscu, şi-au găsit cumpărător la 14.000 de euro fiecare; "Pagodă din Kyoto", de Samuel Mutzner, la 13.000 de euro; "Cocoş", de Constantin Piliuţă, la 12.000 de euro. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.