Pilotul francez al echipei de Formula 1 Haas, Romain Grosjean, a pus pe fugă doi hoţi care i-au pătruns în locuinţă, în noaptea de luni spre marţi, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Romain Grosjean şi soţia lui, Marion Jolles, prezentatoare la TF1, locuiesc aproape de granţia franco-elveţiană. Cei doi au auzit zgomote la o fereastră din casă, după miezul nopţii, iar Grosjean a mers să vadă ce se întâmplă.

"La 00.30, Romain a ieşit din camera noastră de la etajul I. Şi a dat peste doi tipi cu cagule pe faţă. Reflexul lui a fost să strige la ei. Asta i-a suprins şi au fugit. Ne gândeam să le luăm copiilor o pisică. Mai degrabă vom lua un ciobănesc german", a declarat Marion Jolles, pentru Le Parisien.

Soţia pilotului a postat apoi un mesaj pe Twitter în care l-a numit erou pe Romain Grosjean.

"Sportivii nu sunt eroi, ei înfrumuseţează lumea, este suficient. Îţi mulţumesc dragostea mea că te-ai năpustit peste hoţi în această noapte, pentru a-ţi proteja familia. Tremur, încă. Eroii trebuie cunoscuţi. Trăiesc cu unul dintre ei", a scris Jolles.

Duminică seara, când Romain Grosjean pilota în Canada, Marion Jolles mai apelase poliţia, după ce persoane necunoscute sunaseră la uşă, la ora locală 22.30.

În noaptea spargerii, cei doi nu armaseră alarma, însă camerele de supraveghere au înregistrat modul în care hoţii au pătruns în locuinţă, forţând o fereastră. Înregistrările au fost predate poliţiei, care a sosit la faţa locului şi a căutat amprente. Din fericire, hoţii nu au apucat să fure nimic.

Cuplul are trei copii, doi băieţi, de 6, respectiv 4 ani, şi o fetiţă de 17 luni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.