O deflagraţie de la o posibilă acumulare de gaze, urmată de incendiu, a avut loc într-un apartament din Timişoara. În urma acestora, o femeie de 41 de ani a fost rănită, având arsuri pe 50 la sută din suprafaţa corpului, ea fiind dusă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş, vineri a avut loc o deflagraţie de la o posibilă acumulare de gaze, urmată de incendiu, într-o bucătărie din Timisoara, strada Mareşal Averescu.

”În urma incendiului, a ars mobilierul din bucătărie şi a fost rănită o persoană de sex feminin, 41 ani, care prezintă arsuri pe o suprafaţă de aproximativ 50% din suprafaţa corpului. A fost transportată la spital, conştientă”, transmite ISU Timiş.

Incendiul a avut loc la un bloc cu patru etaje, la primul etaj, şi deocamdată nu se ştie dacă a fost afectată structura blocului. 

Pompierii au intervenit cu o autospecială de stingere, o autoscară mecanică şi un echipaj SMURD.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.