Drama horror „Ma”, cu Octavia Spencer în rol principal, lungmetrajul live-action „Pokémon Detectiv Pikachu”, pentru care şi-a împrumutat vocea Ryan Reynolds, şi filmul SF „X-Men: Dark Phoenix”, cu Sophie Turner, Jennifer Lawrence şi Jessica Chastain în distribuţie, se numără între premierele weekendului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Octavia Spencer este Sue Ann, o femeie singuratică ce se împrieteneşte cu mai mulţi adolescenţi pe care îi invită să dea petreceri în casa ei. Nu au voie să vorbească urât şi, sub nicio formă, să ajungă la etaj. Pe tinerii încântaţi de oportunitate îi aşteaptă însă lucruri nebănuite.

„Pokémon Detectiv Pikachu” este primul film live-action dedicat celebrului Pikachu, unul dintre cele mai populare personaje animate din întreaga lume.

Povestea începe cu dispariţia detectivului Harry Goodman, caz care devine principala misiune a fiului său, Tim, în vârstă de 21 de ani. În ajutorul tânărului vine fostul partener Pokemon al tatălui, Detectivul Pikachu, un personaj amuzant, însă cu necunoscute probleme de memorie. În  timp ce aleargă după dovezi prin oraşul Ryme – ţinutul fantastic în care oamenii şi Pokemonii trăiesc în armonie – cei doi descoperă un adevăr care ameninţă pacea din Universul Pokemon.

Regizat de Simon Kinberg, „Dark Phoenix” este cel mai recent film din franciza „X-Men”. Jean Grey începe să dezvolte puteri incredibile, care o transformă în Dark Phoenix. Echipa X-Men trebuie să decidă dacă viaţa unui membru este mai importantă decât omenirea.

Comedia maghiară „Versuri pocite/ Rossz versek”, regizată de Gábor Reisz, spune povestea lui Tamás Merthner, care rămâne cu inima frântă după ce iubita lui pleacă cu o bursă la Paris şi se desparte de el. El face o călătorie în amintiri.

Povestea de dragoste „The Sun Is Also a Star”, cu Yara Shahidi şi Charles Melton în distribuţie, şi documentarul „Gauguin în Tahiti. Paradisul pierdut/ Gauguin a Tahiti. Il paradiso perduto” vor rula, de asemenea, de vineri în cinematografe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.