Primarul General, Gabriela Firea, a spus, vineri, că ar fi frumos să existe o confruntare între ea şi soţul său la alegerile prezidenţiale, având în vedere că Florentin Pandele şi-a anunţat intenţia de a candida. Firea afirmat că soţul nu a consultat-o înainte de a-şi anunţa decizia, dar a precizat că ”este un om liber, într-o ţară liberă”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gabriela Firea a fost întrebată, vineri, cum vede o posibilă confruntare între ea şi soţul său, Florentin Pandele, la alegerile prezidenţiale şi a răspuns: ”Ar fi frumos. Nu? Ce frumos ar fi. Soţul meu este un om liber, într-o ţară liberă. Deşi ne consultăm pe marile proiecte care ne privesc, nu m-a consultat în privinţa acestei decizii. Dar, ca orice soţie, îmi susţin soţul”.

Întrebată dacă nu se va afla într-un conflict între PSD şi soţul ei, Firea a spus: ”El candidează independent, nu deranjează pe nimeni. Şi primar este tot independent”.

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, şi-a anunţat, în 30 mai, intenţia de a candida la Preşedinţie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.