Serialul „Lucifer” va avea un al cincilea sezon, care va fi şi ultimul al producţiei difuzate de Netflix, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primele trei sezoane ale serialului au fost difuzate de Fox, apoi Netflix a preluat producţia şi a lansat episodul al patrulea în luna mai a acestui an.

Serialul îl are în centru pe Lucifer Morningstar, un manager de club din Los Angeles care îşi foloseşte expertiza „diavolească” pentru a ajuta departamentul de poliţie din oraş să rezolve crime.

Din distribuţie fac parte Tom Ellis, în rol principal, Lauren German, Kevin Alejandro, D.B. Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia şi Rachael Harris.

„Lucifer” este produs de Warner Bros. Television în asociere cu Jerry Bruckheimer Television, pe baza personajelor create de Neil Gaiman, Sam Kieth şi Mike Dringenberg pentru Vertigo al DC Entertainment. Tom Kapinos a dezvoltat „Lucifer” pentru televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.