Un bărbat în vârstă de 38 de ani, cunoscut cu afecţiuni psihice, este cercetat de poliţiştii doljeni după ce şi-ar fi agresat mama, el fiind suspectat şi că ar fi aruncat-o într-o fântână fără apă, adâncă de cinci metri, după care a intrat după ea, cei doi fiind scoşi de către pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri seara, în localitatea Bistreţ, după ce fuseseră anunţaţi că o femeie ar fi căzut într-o fântână, în zona respectivă deplasându-se Secţia din Băileşti cu o autospecială.

Când a ajuns acolo, echipajul de pompieri a găsit două persoane într-o fântână cu diametrul de 90 de centimetri şi cu adâncime de cinci metri, care nu avea apă. Ambele persoane erau conştiente, iar pomperii au intrat cu scara şi cu cordiţe pentru asigurarea victimelor, acestea fiind aduse la suprafaţă. O femeie în vârstă de 68 de ani a primit îngrijiri medicale, fiind transportată la spitalul din Băileşti. Cealaltă persoană, un bărbat de 38 de ani, a fost preluată de poliţişti.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Dolj spun că bărbatul respectiv este fiul femeii şi între cei doi ar fi avut loc o altercaţie în timp ce se aflau în fântână.

Bărbatul, cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost internat într-o unitate spitalicească de specialitate. El este cercetat pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie. Anchetatorii au suspiciuni că tot el ar fi fost cel care a aruncat-o pe femeie în fântână, dar deocamdată acestea nu au fost confirmate. Oamenii legii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili cu exactitate ce s-a petrecut între bărbat şi mama acestuia.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.