Actorul Kevin Spacey va fi judecat pentru agresiune sexuală nu mai devreme de luna octombrie, a declarat luni un judecător din Nantucket, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Avocatul lui Spacey, Alan Jackson, spera ca procesul să se desfăşoare mai rapid, spunând că este gata să prezinte cazul în faţa unui juriu în luna august. Judecătorul Thomas Barrett a decis că acest lucru va fi imposibil, având în vedere vacanţa de vară.

„Este destul de dificil să găsim cazare pe insulă în iunie, iulie sau august. Nu va avea loc în august. Aveţi în vedere octombrie, noiembrie”, a spus Barrett.

Spacey este acuzat că a agresat un adolescent în vârstă de 18 ani într-un restaurant din Nantucket (Massachusetts). Actorul a fost prezent în sala de judecată luni.

Echipa sa de avocaţi a avut o dispută cu procurorii privind dezvăluirea datelor din telefon în acest caz. Jackson a susţinut că mama acuzatorului, Heather Unruh, fostă jurnalistă TV, a şters mesajele din telefonul acestuia.

Procurorii au spus că au predat deja datele pe care apărarea le-a cerut.

Jackson a mai cerut înregistrările făcute de camerele de supraveghere din local, însă a fost informat că restaurantul nu deţine astfel de materiale.

„Fiecare zi care trece fără o decizie este o zi în care el suferă. Este un caz ridicol şi nu ar fi trebuit să îl înceapă în primul rând”, a mai afirmat Jackson.

Barrett a spus, de asemenea, că vrea ca acest proces să decurgă rapid, dar nu îi va permite lui Spacey să nu îşi aştepte rândul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.