Noul antrenor principal al echipei FC Dinamo este Eugen Neagoe, în locul lui Mircea Rednic, a anunţat directorul general al FC Dinamo Bucureşti, Bogdan Bălănescu, prin intermediul site-ului oficial, www.fcdinamo.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ultima oară la conducerea tehnică a echipei Sepsi Sf. Gheorghe, cu care a reuşit calificarea în play-off-ul Ligii 1 în sezonul recent încheiat, Eugen Neagoe şi-a început cariera de antrenor în 2005. Universitatea Craiova, Pandurii Târgu Jiu, Drobeta Tr. Severin, apoi Steaua, Universitatea Craiova, prima reprezentativă a României şi Al-Ittihad (Arabia Saudită) ca antrenor secund, Aris Limassol, Nea Salamis (ambele din Cipru), Politehnica Iaşi şi Sepsi Sf. Gheorghe sunt echipele pregătite de Eugen Neagoe.

Ca jucător, Eugen Neagoe a evoluat pentru Universitatea Craiova, Farul Constanţa, Vasas Budapesta, Ferencvaros, Alki Larnaca, Omonia Nicosia, Veria, Dinamo Bucureşti şi Extensiv Craiova, marcând 35 de goluri în 165 de meciuri în prima divizie a fotbalului românesc.

- 58 de partide a adunat Eugen Neagoe pe banca celor de la Sepsi Sf. Gheorghe, din 14 noiembrie 2017 până luna trecută, pe 2 mai. Şi-a îndeplinit obiectivele în ambele sezoane, evitarea retrogradării în primul an şi calificarea în play-off, anul acesta.

- 31 de meciuri a antrenat Eugen Neagoe la Politehnica Iaşi, cu care a reuşit menţinea în prima ligă şi câştigarea play-out-ului în sezonul 2016-2017.

- 6 goluri în 12 meciuri a înscris Eugen Neagoe pentru Dinamo în sezonul competiţional 1997-1998.

- 52 de ani va împlini Eugen Neagoe peste două luni, pe 22 august.

FC Dinamo Bucureşti şi antrenorul principal Mircea Rednic au convenit, luni, pe cale amiabilă, încetarea raporturilor contractuale după cea mai slabă clasare din istoria echipei din Ştefan cel Mare, locul 9 în Liga 1 la finalul sezonului competiţional 2018-2019.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.