Simona Halep, lcoul 3 WTA, va evolua, miercuri, cu americanca de 17 ani Amanda Anisimova, locul 51 WTA, în sferturile de finală ale French Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a o întâlni pe deţinătoarea trofeului în sferturi, Anisimova a învins-o, luni, în optimi, cu scorul de 6-3, 6-0, pe spaniola de 21 de ani Aliona Bolsova, locul 137 WTA, venită din calificări, care a trecut în turul al doilea de Sorana Cîrstea.

Partida a durat o oră şi zece minute, iar americanca este fără set pierdut la această ediţie a French Open.

Fostă câştigătoare a US Open la juniori, în 2017, şi finalistă la French Open, tot la juniori, în 2016, la vârsta de 14 ani, americanca de origine rusă a atins la această ediţie a turneului de la Roland Garros cea mai înaltă fază la un grand slam, la seniori. Ea ajuns în optimi, la Australian Open, tot în acest an.

În aprilie, tot pe zgură, Anisimova a câştigat primul ei trofeu din carieră, unul de categorie WTA International, la Bogota. Anul trecut, ea a disputat prima finală WTA, la Hiroshima.

Simona Halep şi Amanda Anisimova nu s-au mai întâlnit până în prezent.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.