imagini în care un membru al unui echipaj de urgenţă loveşte un pacient cu un baton de parizer şi îl batjocoreşte au fost făcute publice, ministrul de Interne Carmen Dan anunţând că IGSU a demarat verificări. Ea cere IGSU să ia măsuri urgente, considerând că un astfel de personaj nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

Conform imaginilor, angajatul SMURD loveşte în cap cu un baton de salam un pacient aflat pe targă şi cu masca de oxigen pe figură, întrebându-l : "E bun parizerul? Vrei parizer?".

"Am urmărit cu indignare imaginile apărute în spaţiul public din care se observă cum un membru al unui echipaj de intervenţie de urgenţă batjocoreşte un pacient care avea nevoie de ajutor. Acţiunea unui singur om poate arunca stigmatul asupra unei întregi instituţii şi asupra a zeci, sute sau mii de oameni care îşi fac datoria în cel mai onorabil şi profesionist mod cu putinţă! Ştiu că Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă a demarat verificări în acest caz şi cer IGSU şi DSU să ia măsuri urgente!", afirmă Carmen Dan.

În opinia sa, acest personaj "nu mai poate fi parte a echipei de elită numită SMURD".

"Acest personaj afectează grav o echipă valoroasă, tocmai pentru că valoarea sa, ca om, nu depăşeşte preţul unui baton de parizer!", conchide ministrul de Interne.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.