Companii româneşti din domeniul producţiei publicitare vor fi prezentate pe piaţa americană în cadrul unei misiuni economice care se va desfăşura în perioada 2-9 iunie în San Jose, SUA, a anunţat sâmbătă Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şapte firme de profil vor vizita, timp de o săptămână, companii precum Apple, Samsung, HP, EA (Electronic Arts), Cisco, Google, Facebook, nVIDIA, Netflix, Oracle, Tesla, Symantec sau Intel, arată ministerul.

"Antreprenorii români, prezenţi în misiune, vor avea întâlniri de afaceri şi match-making cu firme din media şi IT&C, pe cea mai mare platformă tehnologică şi de inovare de acest gen din Statele Unite", informează ministerul.

Misiunea este organizată de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, în colaborare cu Federaţia Patronatelor din Industriile Creative (FEPIC). Valoarea finanţării este de 182.053 lei cu TVA.

Firmele participante la misiunea economică din Statele Unite ale Americii sunt Appsmart Software Solutions, Fan Studio SRL-D, Webservice Consulting, Retina Film Production, Mfour Creative Hub, Mmmm Innovative Pixel, Marionette Studio.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.