Douăzeci de barăci de la Târgul de legume-fructe din municipiul Constanţa, un autoturism şi două autoutilitare au fost distruse, vineri, în urma unui incendiu care ar fi fost provocat de un mijloc de gătit lăsat nesupravegheat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, vineri, la o baracă de la Târgul de legume şi fructe din municipiul Constanţa.

La faţa locului s-au deplasat patru autospeciale de stingere cu apă şi spumăm cu 17 pompieri din cadrul a trei detaşamente de intervenţie.

Focul s-a extins şi la alte barăci din zonă, dar şi la câteva autovehicule parcate.

Pompierii au reuşit să stingă focul după câteva ore, iar în urma incendiului au fost distruse 20 de barăci din cele 35 aflate în zona respectivă, un autoturism şi două autoutilitare, parcate în apropiere, dar şi 14 butelii.

Fiecare baracă avea o suprafaţă de 18 metri pătraţi. În interiorul barăcilor se aflau diverse bunuri, printre care cauciucuri, materiale combustibile, legume şi fructe.

Pompierii au stabilit că cel mai probabil incendiul a izbucnit de la un mijloc de gătit lăsat nesupravegheat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.