Filmul "Parasite", regizat de Bong Joon-ho, care a câştigat Palme d'Or 2019, a avut încasări de 3,9 milioane de dolari în ziua premierei în Coreea de Sud, potrivit datelor furnizate de Kobiz, serviciul de monitorizare al Consiliului corean de film, scire Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pe locul doi, s-a clasat "Aladdin" (527.000 de dolari). "Godzilla: King of the Monsters", care a fost lansat zilele trecute, a generat încasări de doar 212.000 de dolari. 

De când a câştigat la Cannes, sâmbătă, filmul "Parasite" s-a bucurat de cronici entuziaste în presa din Coreea de Sud. Vizionarea de presă a avut loc marţi. 

Reacţiile pozitive au ajutat distribuitorii să extindă proiectarea filmului la un număr de 1.783 din cele 2.600 de cinematografe ale ţării. Filmul este distribuit de CJ Entertainment.

Pe locul trei se află "The Gangster, The Cop, The Devil", care a generat încasări de 261.000 de dolari, joi, pentur o sumă totală de 22,7 milioane de dolari după două săptămâni de la lansare. 

În America de Nord, distribuitorul Neon a anunţat joi că "Parasite" fi lansat în Los Angeles şi în New York din 11 octombrie. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.